Generel info omkring HCP
HCP foregår i Høgild. En lille by ca. 10 km. syd for Herning. Partyet har eksisteret i mange år og vi har gennem tiderne heldigvis haft mange crew-members, og hver gang kommer der nye til. Det er dejligt at der er nogen der vil hjælpe.

HCP startede tilbage i efteråret 1996, under ungdomsklubben, vi startede med små parties i skuret, hvor de lokale unge mødtes til en weekend foran computeren med cola, chips, toast og hvad der eller hører til under et party.
Igennem tiden blev vi større og i 1998 startede vi med at afholde vores party i den lille sal, vi lå på 30 – 50 deltagere og vi havde stor glæde af at kunne bruge den store sal.

HCP har en væsentlig forskel i forhold til andre parties. Da partiet foregår i Høgild beboerhus’ lille sal vil der være mulighed for at røre sig i den store sal for dem der har lyst til det. I salen er der mulighed for badminton, fodbold, håndbold, hockey osv. Netop hockey er blevet en af vores traditioner. Mindst en gang i løbet af et party vil der blive arrangeret midnatshockey. Som navnet siger, er dette hockey som foregår omkring midnat.
I vores kiosk findes hvad vi selv finder at være et godt udvalg. Her kan man både købe mad, slik, chips og selvfølgelig drikkevarer. Med hensyn til mad er det normalt at der om aftenen, mod et mindre beløb, kan købes aftensmad. Denne mad er ikke så junk-food baseret som mange af de madvarer man ellers kan købe i kiosken, da det er lavet af personalet i køkkenet.
Alt i alt er HCP et hyggeligt computerparty som tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter for enhver smag. Vi håber I vil deltage i vores arrangementer.

Der vil være folk til at hjælpe deltagerne med IT problemer som sker i løbet af weekenden, dog er vi ikke interesseret i at der skulle møde 20 op med maskiner som ikke fungerer når deltagerne kommer.
Vi håber på at forældrene er villige til at låne deres pc ud til deres børn for det er virkelig en rigtig god og sund weekend som giver mange oplevelser til de som deltager.
Det giver også et sundt sammenhold på tværs af aldersgrupperne, hvilket er en af de ting der gør HCP helt unik.

Vi vil gerne sige tak for til vores sponsere igennem alle årerne og håber på at I fortsat vil støtte os.

Med venlig hilsen
HCP-crew

Faciliteter
Mindst 5/5 mbit internet
Kiosk
Sovepladser
Toilet
Omklædningsrum m. bad (både et drenge og et pige rum)
Indendøres hal, med mulighed for badminton, hockey, fodbold m.m (HUSK SKO)
Udendørs hockeybane
Udendørs fodboldbaner
Udendørs legeplads :)

Huskeliste
Computer med netkort
Stikdåse
Skærm
Mus/Musemåtte
Tastatur
Diverse kabler
Lader til din mobiltelefon
Indendørs sko
En lille lampe.. (meget praktisk når lyset er slukket)
Tandbørste/tandpasta, deodorant, håndklæde (der er bademuligheder)
Penge til mad, sodavand, slik mm.
Drivere til din computer, samt CD USB-stik med dit styresystem (hvis og når nu uheldet er ude)
Sovepose/liggeunderlag - 3 dage uden søvn er vist ikke muligt...

Regler
Det er vigtigt at alle følger et regelsæt til HCP, så der ikke opstår problemer under og efter partyet. Følg reglerne og hjælp derved med at skabe en god stemning og et brag af et party.

Computer samt udstyr og software og brug af netværk:

Til HCP skal man overholde dansk lovgivning, heriblandt også Ophavsretsloven, hvilket med andre ord vil sige, at I ikke må distribuere eller besidde ulovligt erhvervede kopier af f.eks. musik, film eller computerprogrammer - også kaldet piratkopier. Overtrædelser anmeldes til rettighedshaverne.

Besiddelse af børnepornografisk materiale er strengt forbudt jævnfør dansk lovgivning og accepteres ikke. Overtrædelser politianmeldes straks.

Alkohol og euforiserende stoffer accepteres ikke! Bortvisning vil medfølge!

Det er op til den enkeltes deltagers ansvar at have en opdateret virusscanner installeret, ved virusangreb kan Crew’et lukke forbindelsen til netværket for den ramte bruger.

HCP fratager sig ethvert ansvar for medlemmernes udstyr.

Det er op til den enkeltes deltager at have det nødvendige udstyr med til at kunne etablere netværk og have en funktionsdygtig computer (se huskelisten)

Medbringning af unødvendige store strømsugere som eks. Køleskabe eller toastmaskiner er ikke tilladt og må ikke tilsluttes.
Det er forbudt, at sælge ud af sin egen medbragte vare, så som sodavand/slik.

Vi vil naturligvis hjælpe deltagerne hvis computer og udstyret ikke virker, dog kun i det omfang der står os muligt

Under HCP:

Man skal bruge udstyret til det formål det er blevet lavet til, dvs. behandle tingene pænt, så vi har penge til at købe andet og nyt udstyr.

Der må ikke bruges udendørs fodtøj samt genstande der kan ødelægge gulvet inde i hallen.

Benyt skraldespandene, ram toilettet når du tisser og generelt hjælpe med at holde partyet rent så der hele tiden er en god stemning

Rygning foregår udenfor og smøger skoddes i de opstillede cementbeholdere ved døren.

Enhver form for hacking og andre digitale lovbrud vil medfører politi anmeldes.

Kiosk
I kiosken til HCP vil blive solgt følgende:
Coca Cola dåse 5 kr.
Hustler 50 cl. 10 kr.
Cocio dåse 7 kr.
Kaffe (1 kop) 5 kr.
Kaffe (kande) 20 kr.

Pølsemix 25 kr.
Sandwich m. kylling & bacon 15 kr.
Pommes frites 10 kr.
Toast m. skinke og ost 5 kr.

Chips 15 kr.
Haribo slikposer 10 kr.
Chokolade bar 7 kr.

Inkluderet i tilmeldingsgebyr
Morgenmad lørdag og søndag
Aftensmad lørdag
Dessert lørdag nat

FREDAG AFTEN KAN DER KØBES PØLSEMIX FOR 15 KR. MELLEM KL. 18.00 OG 19.00

Sponsorer

Privatlivspolitik

Introduktion


Følgende privatlivspolitik beskriver hvordan Høgild Computer Party (herefter omtalt HCP) behandler dine personoplysninger.Hvem behandler mine oplysninger


Al data er samlet og behandlet på vegne af Høgild Computer Party, en del af Høgild Borger og Idræts foreningI forbindelse med yderligere behandling af dine data, se afsnittetet “Hvem behandler ellers mine oplysninger?”.Hvilke oplysninger behandler vi?


HCP indsamler følgende oplysninger om dig.

 • Navn

 • Fødselsdag

 • Adresse

 • Telefonnummer

 • E-mail

 • IP-Adresse

 • Stemningsbilleder fra arrangementerHvordan indsamler vi dine oplysninger?


Det er primært dig der videregiver data til HCP. Vi samler også data i forbindelse med:


 • Når du besøger hcparty.dk

 • Ved køb af billet

 • Ved support-henvendelser via e-mail, Facebook eller fysisk henvendelse til et event

 • Stemningsbilleder fra events og arrangementer

 • Hvordan bruger vi dine oplysninger?


HCP benytter dine data til at afholde, og understøtte afholdelsen af arrangementer og online aktiviteter.

Hvem behandler ellers mine oplysninger?

PHP-Friends.deServer-hostning, herunder, intern data-deling blandt arrangører
FacebookMarkedsføring


MarkedsføringHCP kan benytte indsamlede data til at fremsende målrettet markedsføring omkring arrangementer og aktiviteter, hvis der er givet samtykke til dette.HCP kan benytte indsamlede data til markedsføring. Herunder f.eks. stemningsbilleder brugt på Facebook/hjemmeside.HCP videregiver/videresælger ikke data til tredjepart, med henblik på tredjeparts markedsføring. Alt markedsføring sker direkte af HCP og i forbindelse med HCP arrangementer og aktiviteter.Hvad er dine rettigheder?HCP skal gøre dig opmærksom på at du har følgende rettigheder i forbindelse med behandlingen af dine data:Ret til indsigt

Du har ret til at se de personoplysninger, den dataansvarlige behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen. Der kan opføres et behandlingsgebyr i forbindelse med denne proces.Ret til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.Ret til sletning

Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt.Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt.Ret til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden.Hvis du indsender en anmodning har vi én måned til at besvare denne. Hvis du ønsker at benytte dig af en af ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne der er beskrevet under “Hvordan kontakter jeg jer?“

Hvornår sletter I mine oplysninger? 1. Informationer om IP-adresser og data om besøg på hcparty.dk slettes 2 år

 2. Stemningsbilleder fra events og arrangementer gemmes fortløbende med henblik på at kunne se tilbage på tidligere arrangementer.

 3. Øvrige informationer slettes 2 år, så fremt der ingen aktivitet er registeretÆndringer til vores privatlivspolitik


HCP vil løbende holde privatlivspolitikken opdateret. Du kan løbende holde dig opdateret her .Privatlivspolitikken er senest opdateret d. 12. juli 2024.Hvordan kontakter jeg jer?


Hvis du har spørgsmål omkring vores privatlivspolitik, eller ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at kontakte os ved at sende os en e-mail på info@hcparty.dk